Lessen

Streetdance

De Streetdance lessen starten in september en eindigt in juni met een weekend vol uitvoeringen. De lestijd bedraagt 45 minuten voor groep 4 en 5. Groep 6 t/m 9 heeft 60 minuten les. Gedurende het seizoen zullen we 2 tot 3 dansen oefenen welke we tijdens de uitvoeringen laten zien. De jaarlijkse contributie voor Streetdance bedraagt € 170,- voor groep 4 en 5 en € 190,- voor groep 6 t/m 9.

Lijkt het je leuk onderdeel te worden van één van onze Streetdance groepen? Meld je aan via onderstaande link en kom vrijblijvend een proefles meedoen.

Hip hop

Het dansseizoen van HipHop start in september en eindigt in juni met een weekend vol uitvoeringen. De lessen van alle HipHop groepen duren 60 minuten. Gedurende het seizoen zullen we 3 dansen volledig oefenen welke we tijdens de uitvoeringen laten zien. De jaarlijkse contributie voor HipHop bedraagt € 190,-. De contributie kan in twee termijnen voldaan worden.

Lijkt het je leuk onderdeel te worden van één van onze HipHop groepen? Meld je aan via onderstaande link en kom vrijblijvend een proefles meedoen.

Kids dance

Kidsdance wordt gegeven aan groep 1 t/m 2. Het dansseizoen start in september en eindigt in juni met een weekend vol uitvoeringen. De lestijd bedraagt 45 minuten. Gedurende het seizoen zullen we 3 dansen volledig oefenen welke we tijdens de uitvoeringen laten zien. De jaarlijkse contributie voor Kidsdance bedraagt € 170,-. De contributie kan in twee termijnen voldaan worden.

Lijkt het je leuk onderdeel te worden van één van onze Kidsdance groepen? Meld je aan via onderstaande link en kom vrijblijvend een proefles meedoen.

Modern

Moderne dans is een dansstijl waarbij je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen op je publiek. Door modern te dansen kan je emoties en gevoelens uitbeelden door deze in je dans te leggen. Het dansseizoen bestaat uit 36 lessen van 60 minuten. Gedurende het seizoen zullen we 2 tot 3 dansen volledig oefenen welke we in de jaarlijkse dansshow tot uitvoer brengen. De kosten voor Modern bedraagt € 190,-.

Full body workout

High Intensity Interval training is op dit moment een rage. Wereldwijd is er een toenemende vraag naar deze vorm van training. Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time atletische capaciteiten te vergroten. Deze explosieve training van 60 minuten combineert cardiotraining met vele lichaamsoefeningen. Deze sportvorm geeft veel uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een extra boost te geven. Met natuurlijk een goed resultaat. Het tarief per les bedraagt € 5-. Voor een strippenkaart van 10 lessen betaalt u € 45,-.  De lessen worden wekelijks gegeven zonder onderbrekingen van vakantie.

Pilates

Een Pilates training richt zich vooral op de structurele aspecten van het lichaam; de spieren, de gewrichten, de functionele bewegingen en hun verbinding met de geest. De flexibiliteit en de balans van het lichaam worden hierdoor verhoogd. Pilates focust zich, meer dan andere trainingsvormen, tevens op een goede ademhaling, het verbeteren van de lichaamshouding en het vergroten van het lichaamsbewustzijn.

Pilates wordt verzorgd door Pilates Ravenstein. Karin Wolters is bereikbaar op pilates.karin@gmail.com of 06-13908486.

Peuterdans

Voor de allerjongste onder ons (vanaf 2 jaar) bieden we Peuterdans aan. Tijdens de lessen van 45 minuten spelen, dansen en bewegen de kinderen op muziek. De lessen zijn altijd onder begeleiding van 2 docenten om optimaal aandacht aan de kinderen te geven. De kosten voor 36 lessen Peuterdans bedragen € 150,-.

Wil uw zoon of dochter een leuke eerste kennismaking met dansen hebben? Meld je aan en kom vrijblijvend naar een proefles.

Schrijf je vandaag nog in bij Lotte Dans

Schrijf je in