Lesstijl: Pilates


Karin

Pilates is een krachtige en effectieve bewegingsvorm welke stamt uit het begin van de 20e eeuw. De methode staat voor het opbouwen van een sterk lichaam en een sterke geest.


Een Pilates training richt zich vooral op de structurele aspecten van het lichaam; de spieren, de gewrichten, de functionele bewegingen en hun verbinding met de geest. De flexibiliteit en de balans van het lichaam worden hierdoor verhoogd. Pilates focust zich, meer dan andere trainingsvormen, tevens op een goede ademhaling, het verbeteren van de lichaamshouding en het vergroten van het lichaamsbewustzijn. Bij de oefeningen komt het hele lichaam in actie waarbij de nadruk ligt op het versterken van de buik- en rugspieren, ook wel bekend als coretraining. 


Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en fitheidniveau. Het is ook een effectieve training om klachten te voorkomen en voor mensen met klachten. Zeer goede resultaten worden geboekt bij mensen met rugklachten, bekkeninstabiliteit en nek-schouderklachten.


Pilates is de perfecte trainingstechniek die in elke algemene vorm van lichaamsbeweging kan worden opgenomen. Of het nu wandelen, joggen, zwemmen of dansen betreft, de Pilates trainingsvorm is een uitstekende basis voor andere fysieke activiteiten. Het is een manier van bewegen die makkelijk is toe te passen in het dagelijks leven.


TARIEVEN PILATES RAVENSTEIN

Proefsessie 3 lessen €17,50

Strippenkaart 5 lessen €55,00 

                      10 lessen €85,00 

                      20 lessen €160,00 

Priveles op unieke lokatie op afspraak


CONTACTGEGEVENS

KARIN WOLTERS

Pilates instructrice

E-mailadres

pilates.karin@gmail.com

Telefoon

06-13908486